foto

Serge Borgel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Lekce
2016 Toril
2015 Maintenant ils peuvent venir
2012 Franck-Étienne vers la béatitude
2010 Mon père, Francis le Belge (TV film)
2006 Chacun sa nuit

TV seriály

2009 Histoires de vies (TV seriál)
Černá série (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)

Dokumentární

2007 Monte Carlo, zrození legendy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace