foto

Da-hoon Yoon

  • nar. 30.11.1964 (56 let)
    Městská čtvrť Jongno, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Minwoossi oneun nal
2007 Motmallineun kyeolhon
2003 Eunjangdo
2002 Mongjungin
Paemilli
2001 Igeoshi beobida
2000 Gangpae sueob 3
Gohae
Jakareuta
1997 Sekai dakteo
1991 Seoulebita
1990 코리안 커넥션

TV seriály

2018 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Saimdang (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
2012 Abeojiga mianhada (TV seriál)
Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Sae namja (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
2006 Dolawayo sunaessi (TV seriál)
Haiena (TV seriál)
2005 Gyeolhonhapsida (TV seriál)
걱정하지마 (TV seriál)
2003 Hyeongsa (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Soohocheonsa (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1999 Wang cho (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
1997 Peuropojeu (TV seriál)
Saranghanikka (TV seriál)
Weding deureseu (TV seriál)
1996 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
컬러 (TV seriál)
1995 Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1994 Ttalbujatjip (TV seriál)
한명회 (TV seriál)
1993 Salanaleun jaui seulpeum (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 정글의 법칙 in 코타마나도 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky