foto

Tae-woo Lee

  • nar. 1.12.2005 (14 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Chaepowang

TV seriály

2017 Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
2016 Daebak (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Gootbai manool (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Misseu ajumma (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 Maerineun wibakjoong (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky