foto

Erdoğan Poyraz

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2005 Hirsiz var!
Pardon
1998 Mercan Kolye (TV film)

TV seriály

2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
2013 Kaçak (TV seriál)
Medcezir (TV seriál)
2011 Čas tulipánů (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Yanik koza (TV seriál)
2004 Cennet Mahallesi (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
Türkü Filmi (TV seriál)
Şubat Soğuğu (TV seriál)
2003 Gurbet Kadını (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
1998 Üvey Baba (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace