foto

Lili Mirojnick

  • nar. 9.4.1984 (36 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
Waterlily Jaguar
2015 Ještě rychlejší a zběsilejší
2013 Assassins Tale
Born Wild
Meth Head
Případ Katie Levengerové
2011 Kamarád taky rád
2010 Tři holky a mrtvej dýler
Záložní plán
2009 A Brief History of Women
G. I. Joe
2008 Monstrum
Peripheral Vision
2005 Domino

TV seriály

2019 Happy! (TV seriál)
Vzkříšení (S02E10)
Pět kuřecích stripsů a bouchačka (S02E09)
Jak prosté (TV seriál)
Drogové pozdravy z Ruska (S07E07)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 464 (S02E09)
Happy! (TV seriál)
Přítel smrti (S02E08)
Arlo a Marie (S02E07)
Pervapalooza (S02E06)
další epizody (12)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Když Vánoce byly Vánoce (S01E03)
Na co jsou úsměvy? (S01E02)
další epizody (4)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
The Very Brief Adventures of Maintenance Guy and Plant Man (S01E03)
Jak prosté (TV seriál)
Vražedné auto (S04E09)
2015 Public Morals (TV seriál)
No Crazies on the Street (E08)
Collection Day (E07)
A Token of Our Appreciation (E05)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Moving On (S03E12)
2013 Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pohled do duše (S03E21)
Chirurgové (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S09E22)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Hazardní mise (S01E03)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cheating (S06E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky