foto

Yurdaer Tosun

  • nar. 17.10.1958 (61 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Deliha
2013 Başarmalısın (TV film)
Celal ile Ceren
2012 Sıkıysa Yakala
2010 Memlekette Demokrasi Var
2009 Ayakta kal - Gib nicht auf!
Kanal-i-zasyon
Kurtlar vadisi: Gladio
2003 Omerçip

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Çukur (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (4)
2018 Elimi Bırakma (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
2017 Dayan Yüreğim (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Deli Gönül (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Anne (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Cesur Ve Güzel (TV seriál)
Episode 32 (E32)
2012 Hayatımın Rolü (TV seriál)
Kalbim 4 Mevsim (TV seriál)
Kurt Kanunu (TV seriál)
Seksenler (TV seriál)
Sudan Bıkmış Balıklar (TV seriál)
2011 Babam İçin (TV seriál)
Canan (TV seriál)
Canım Babam (TV seriál)
Dinle Sevgili (TV seriál)
Keşanlı Ali Destanı (TV seriál)
Mazi Kalbimde Yaradır (TV seriál)
Reis (TV seriál)
Tövbeler Tövbesi (TV seriál)
Vyměněné životy (TV seriál)
2010 Gönülçelen (TV seriál)
Halil İbrahim Sofrası (TV seriál)
Kanıt (TV seriál)
Umut Yolcuları (TV seriál)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2009 Aynadaki Düşman (TV seriál)
Aşk Bir Hayal (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Hesaplaşma (TV seriál)
Papatyam (TV seriál)
Ömre Bedel (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Canim ailem (TV seriál)
Talih Kuşu (TV seriál)
2007 Elveda Derken (TV seriál)
Kara Yılan (TV seriál)
Kavak Yelleri (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
Pusat (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Belalı Baldız (TV seriál)
2004 Kadın İsterse (TV seriál)
Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
Sultan Makamı (TV seriál)
2002 Gülbeyaz (TV seriál)
Yarım Elma (TV seriál)
Çocuklar Duymasın (TV seriál)
1999 Küçük Besleme (TV seriál)
1998 Üvey Baba (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)
1993 Gerçek Kesit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky