foto

Ayşegül Günay

  • nar. 9.11.1969 (49 let)
    Eskişehir, Central Anatolia Region, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel
2016 Oflu Hoca’nın Şifresi 2
2012 Moskova'nin Sifresi Temel
2011 Sümela'nın Şifresi:Temel
2008 Osmanlı Cumhuriyeti

TV seriály

2018 Bir Mucize Olsun (TV seriál)
2015 Asla Vazgeçmem (TV seriál)
2010 Yer Gök Aşk (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2009 Aile Saadeti (TV seriál)
2008 Derman (TV seriál)
Küçük Kadınlar (TV seriál)
2006 Kaybolan yıllar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace