foto

Helena Lehká-Rejšková

  • nar. 14.8.1929 (90 let)
    Plzeň, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Krvavý román
1989 Zvířata ve městě
1987 Kam doskáče ranní ptáče
1981 Ponožky (TV film)
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Svatební skandály slečny Juliány (TV film)
1962 Každý svého špiona (TV film)
1952 Začínáme žít (studentský film)

TV seriály

1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Sousto (E03)
1988 Druhý dech (TV seriál)
A byla svatba veliká (E07)
Rekreační středisko pro krávy (E03)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)

Dokumentární

1966 Mlha

Divadelní záznam

1977 Král jelenem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky