foto

Se-yoon Yoo

  • nar. 12.9.1980 (40 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Soosanghan geunyeo

TV seriály

2018 Big poreseuteu (TV seriál)
2017 Sseomnam (TV seriál)
2014 Ingyeogongjoo (TV seriál)
2012 Dandanhan gajok (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 보컬플레이 시즌 2 (TV pořad)
2018 Deo kol (TV pořad) - mod.
놀라운 토요일 (TV pořad)
뜻밖의 Q (TV pořad)
2017 골든 탬버린 (TV pořad)
2015 내 친구의 집은 어디인가 (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad) - mod.
별바라기 (TV pořad)
2013 마녀사냥 (TV pořad) - mod.
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2007 Radio seuta (TV pořad) - mod.
2006 황금어장 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky