foto

Esin Alpogan

  • nar. 9.5.1979 (40 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Istanbul Story
2015 Kara Bela
Naciye
2014 Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
2011 Unutma Beni Istanbul

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (9)
2018 Hayat Sırları (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
2017 Hayat Sırları (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2016 Altınsoylar (TV seriál)
2015 Kırgın Çiçekler (TV seriál)
2013 Ben Onu Çok Sevdim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky