foto

Eun-suk Park

  • nar. 10.2.1988 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sibiya : gipgo boolgeun yeoldoo gaeeui bam chapter 1

TV seriály

2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
2017 Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Gogyeolhan geudae (TV seriál)
Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky