foto

Stephanie Lee

  • nar. 14.9.1993 (26 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ahn siseong

TV seriály

2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
2015 Yongpalyi (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace