foto

Nelli Popova

  • nar. 31.8.1964 (55 let)
    Dneprodzerzhinsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ně ždali
2017 Gupjoška
2013 Na kryljach
2007 Ljubov odna (TV film)
1995 Musique de l'amour: Chouchou, La (TV film)
1990 Anekdoty
1985 Radi neskoľkich stroček

TV seriály

2018 Odna lož na dvoich (TV seriál)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Kurjer (S03E11)
Pod kupolom cirka (S03E07)
další epizody (6)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
2012 Tajny sledstvija (TV seriál)
Perechoďaščeje pivo (S11E01)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Lico (S02E05)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Odin protiv vsech (S01E16)
Pervyj děň goda (S01E14)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Labirint (S09E11)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Nědětskij mir (S01E02)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Ljubov oligarcha (S01E04)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Morskije volki (S04E23)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky