foto

Daphne Ashbrook

  • nar. 30.1.1963 (56 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka a zpěvačka se narodila 30. ledna 1963 v kalifornském Long Beach. Je bývalou partnerkou akční hvězdy Lorenzo Lamase, jemuž v roce 1988 porodila dceru Peyton Lee. Celým jménem se jmenuje Daphne Lee Ashbrook. Jejím bratrem je herec Dana Ashbrook, známý především ze seriálu MĚSTEČKO TWIN PEAKS.

Od roku 2008 se stýká s britským hercem Sylvesterem Mc Coyem. Společně si zahráli například v horroru DR. WHO z roku 1996. Listopad roku 2010 strávila cestováním po Velké Británii. Účastnila se různých besed a autogramiád.V prosinci 2010 vyšlo její první hudební album nazvané Grace Notes. Celé album se nese v popovém a jazzovém stylu. Její dcera Peyton Lee ji doprovázela jako vokální zpěvačka. Jejím častým hereckým partnerem je Alfred Molina. Hostovala v seriálu DIAGNÓZA: VRAŽDA.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wild Endeavour, A (TV film)
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2009 Podnájemník
2007 Supreme Courtships (TV film)
1999 Dumbarton Bridge
1998 Milostný dopis (TV film)
1996 Boj s časem (TV film)
1995 Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
1994 Automatic
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Poisoned by Love: The Kern County Murders (TV film)
1992 Narušitelé (TV film)
Půlnoční horečka
1991 Daughters of Privilege (TV film)
1990 Rock Hudson (TV film)
1988 Longarm (TV film)
Napřed láska a pak škola (TV film)
1987 Carly v akci (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
1986 Osudná neděle (TV film)
Zúčtování
1985 Our Family Honor (TV film)
1984 Soutěž roztleskávaček

TV seriály

2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Z bláta do louže (S08E18)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Big Chills (S04E02)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spřízněni zlodějnou (S05E05)
2006 O.C. (TV seriál)
The Graduates (S03E25)
The Dawn Patrol (S03E21)
The Journey (S03E17)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
2003 O.C. (TV seriál)
The Gamble (S01E03)
The Model Home (S01E02)
Pilot (S01E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Feeding Frenzy (S01E07)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
JAG (TV seriál) - herec, a.z.
Tygři (S03E18)
Služební postup (S03E16) - a.z.
S úmyslem zemřít (S03E13)
další epizody (4)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)
JAG (TV seriál)
Smůla (S02E03)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
1991 Sisters (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace