foto

Chris Carmack

  • nar. 22.12.1980 (39 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

James Christopher Carmack sa narodil ako syn obchodníka a umelkyne v Rockville. Má dvoch súrodencov, brata a sestru. Hrával basketbal, baseball a futbal. Študoval na Margruder High School. Hral v množstve divadelných hier a muzikálov. Po skončení strednej školy sa rozhodol ísť študovať na Newyorskú univerzitu. Po dvoch rokoch sa presťahoval do Los Angeles, kde hľadal viac pracovných príležitostí. Tam dostal úlohu Luka Warda v The O.C.. Na začiatku seriálu je Luke žiarlivým priateľom Marissy, ktorá sa s ním neskôr kvôli Ryanovi rozíde. Čoskoro sa však spriatelia a Luke sa stáva dobrým priateľom Ryana, Marissy, Setha a Summer. Po krátkom romániku s Julie však radšej odíde z mesta.

svkjozef

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Dust Storm
2013 Město vrahů
2012 Svatba o Vánocích (TV film)
Vše o štědrém večeru (TV film)
2011 Noc žraloka 3D
2010 Alfa a Omega
Kráska mezi muži (TV film)
Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 Do hlubiny 2
Na hraně
The Butterfly Effect 3: Revelations
2007 Holka z předměstí
2006 Jen trošku štěstí
2005 Candy Paint
Ztroskotaná láska
2004 Bravo Girls: Opět v akci
Poslední jízda (TV film)

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
Put on a Happy Face (S16E21)
A Diagnosis (S16E14)
Save the Last Dance for Me (S16E13)
další epizody (5)
2019 Chirurgové (TV seriál)
Let's All Go to the Bar (S16E09)
My Shot (S16E08)
Whistlin' Past the Graveyard (S16E06)
další epizody (20)
2018 Nashville (TV seriál)
Beyond the Sunset (S06E16)
I Don't Want to Lose You Yet (S06E15)
For the Sake of the Song (S06E14)
další epizody (15)
Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
Flowers Grow Out of My Grave (S15E06)
Everyday Angel (S15E05)
další epizody (7)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Láska a válka (S06E14)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nedělní ráno (S04E11)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Záchranná pojistka (S05E23)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Related (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Konec fotbalisty (S04E13)
2004 O.C. (TV seriál)
The Distance (S02E01)
The Ties That Bind (S01E27)
The Strip (S01E26)
další epizody (14)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 E! News: Daily Pop (TV pořad)