foto

Engin Yüksel

  • nar. 20.3.1969 (50 let)
    Adapazari, Sakarya, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bozkır: Kuşlara Bak Kuşlara
2015 Kod Adi K.O.Z.
Son Mektup
2014 Stajyer Mafya
İnşaat 2
2011 Allah'ın Sadık Kulu: Barla
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi
2008 Dinle neyden
2007 Nepřemožitelný Ali
2006 Cenneti beklerken
2005 Gönül Yarasi
Ömer Seyfettin: Velinimet - Uçurumun Kenarında (TV film)
2004 Beni Bekledinse (TV film)
Hoşgeldin Hayat
Kenanda bir Kuyu (TV film)
2001 Bıçak Sırtı (TV film)
Oyun (TV film)
1997 Sakin Kasabanın Kadını (TV film)

TV seriály

2019 Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 35 (S01E35)
Episode 34 (S01E34)
další epizody (5)
2017 Evlat Kokusu (TV seriál)
2016 Vatanım Sensin (TV seriál)
2014 Filinta (TV seriál)
Hıyanet Sarmalı (TV seriál)
Kaderimin Yazıldığı Gün (TV seriál)
Yedi Güzel Adam (TV seriál)
2013 Adını Kalbime Yazdım (TV seriál)
Aşk Emek İster (TV seriál)
Aşkın Bedeli (TV seriál)
Nizama Adanmış Ruhlar (TV seriál)
2012 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Tarihler Arası Yolculuk (S02E28)
2010 Çocuklar Duymasın (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Ezo Gelin (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Gümüş (TV seriál)
Misi (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
Yusuf Yüzlü (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
Kırık Ayna (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Cinlerle Periler (TV seriál)
Hırsız (TV seriál)
2000 Merdoğlu (TV seriál)
Tirvana (TV seriál)
Yedi Numara (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
Deli yürek (TV seriál)
Kurt Kapanı (TV seriál)
1998 Örümcek (TV seriál)
1996 Bu Sevda Bitmez (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)
Kaygısızlar (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
1989 Alıştık Artık (TV seriál)

Dokumentární

2010 Dersimiz: Atatürk
1997 Afife Jale

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky