foto

Taku Izumi

  • nar. 20.1.1930
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 11.5.1992 (62 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2016 Soreike! Anpanman: Omoča no hoši no Nanda to Runda
2015 Rhythm de utaó! Anpanman nacumacuri
Soreike! Anpanman: Midža to mahó no Lamp
2014 Soreike! Anpanman: Ringo bója to minna no negai
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix
2009 Baikinman tai Baikinman!?
2008 Hijahija Hijariko to babubabu Baikinman
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Horrorman to Hora Horako
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
2004 Soreike! Anpanman: Jumeneko no kuni no Njaní
2003 Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
2001 Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
2000 Soreike! Anpanman: Ningjo-hime no namida
1999 Soreike! Anpanman: Anpanman to tanošii nakamatači
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
1998 Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
1996 Baikinman to sanbai Punch
Soreike! Anpanman: Soratobu ehon to Glass no kucu
1995 Anpanman to Happy otandžóbi
Soreike! Anpanman: Júreisen o jaccukero!!
Soreike! Anpanman: Otandžóbi Series
1994 Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
1993 Soreike! Anpanman: Kjórjú Nošší no daibóken
1992 Soreike! Anpanman: Cumikidžó no himicu
1991 Dokin-čan no dokidoki calendar
Soreike! Anpanman: Tobe! Tobe! Čibigon
1990 Soreike! Anpanman: Baikinman no gjakušú
Soreike! Anpanman: Minami no umi o sukue! (TV film)
Soreike! Anpanman: Omusubiman
1989 Soreike! Anpanman: Kirakiraboši no namida
1985 Za smíchem slzy
1982 Son Gokú Silk road o tobu!! (TV film)
1980 Mahó šódžo Lalabel: Umi ga jobu nacujasumi
1978 Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
Čirin no suzu
1977 Čiisa na Jumbo
1976 Kigeki: Daijúkai
1975 Seigida! Mikatada! Zeninshugo!!
1974 Takiji Kobayashi
1970 Akazukinchan kiotsukete
Kaze no bodžó
Kimi ga wakamono nara
1969 Gyakuten ryoko
Koi no kisecu
Namida no kisecu
Yosakoi ryoko
1968 Gegege no Kitaró
Susume! Džagázu: Tekizen džóriku
1967 "X" - Nestvůra z vesmíru
1966 Kore ga seišun da!
1965 Joake no uta
1963 Miagete goran yoru no hoshi o
1961 Atomic no obon: Surimasu wa jo no maki

TV seriály

1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)
1980 Mahó šódžo Lalabel (TV seriál)
1971 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)
1968 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)
Seišun to wa nanda (TV seriál)
Učú Ace (TV seriál)
Učú šónen Soran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace