foto

Edoardo Pesce

  • nar. 12.9.1979 (40 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Permette? Alberto Sordi (TV film)
2019 Il Colpo del Cane
Io sono Mia
Non ho niente da perdere
Non sono un assassino
2018 Dogman
2017 Fortunata
La verità, vi spiego, sull'amore
Nevinná srdce
2016 Assolo
Il Ministro
In bici senza sella
Tommaso
2015 Boží vůle
Neštovice
2014 Amori elementari
Non è mai troppo tardi (TV film)
2013 AmeriQua
Il Terzo tempo
Pasolini, la verità nascosta
Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV film)
2012 Viva l'Italia
2011 Sarò sempre tuo padre (TV film)
2010 20 sigarette
2008 Láska neexistuje
2007 Dva lumpové a jeden malý navíc (TV film)

TV seriály

2020 Lovec (TV seriál)
Un Tesoro (S02E08)
L'anno del dragone (S02E07)
Diciannove e cinquanta (S02E06)
další epizody (8)
2018 Lovec (TV seriál)
Ano, beru (S01E12)
Zrůdy (S01E11)
Terč (S01E10)
další epizody (12)
2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Permette? Alberto Sordi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky