foto

Terrence Coli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Harry & Meghan: A Royal Romance (TV film)

TV seriály

2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
Visitor (S01E04)
The Royals (TV seriál)
Confess Yourself to Heaven (S04E02)
2016 Notorious (TV seriál)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Královský skandál (S05E21)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Podfuk (S05E06)
Příběh dvou mejdanů (S04E23)
Smutná Ivy (S04E20)
2011 Záměna (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Sestry navěky (S04E02)
Ples před bouří (S03E21)
Setkání se šprtem (S03E15)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Past na učitele (S03E05)
One Tree Hill (TV seriál)
Don't You Forget About Me (S07E15)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
I Just Died in Your Arms Tonight (S07E08)
You and Me and the Bottle Makes 3 Tonight (S06E17)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Bridge Over Troubled Water (S06E04)
I Forgot to Remember to Forget (S05E05)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
You Call It Madness, But I Call It Love (S04E16)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Can't Stop This Thing We've Started (S04E04)
Return of the Future (S03E11)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
First Day on a Brand New Planet (S03E03)
Between Order and Randomness (S02E12)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
We Might as Well Be Strangers (S02E06)
Spirit in the Night (S01E17)
1999 Providence (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky