foto

Anna-Carin Lock

  • nar. 2.11.1978 (42 let)
    Gustafs, Dalarnas län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Dokonalý pacient
2018 Královna ledu
2017 Borg/McEnroe
2016 Útěk do budoucnosti
2014 Gentlemen
2013 LasseMajas detektivbyrå - Von Broms hemlighet
Skumtimmen
2012 Hamilton: V zájmu státu
Mammas pojkar
Snadný prachy II
2010 Änglavakt

TV seriály

2020 Jakten på en mördare (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Anno 1790 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky