foto

Hans Mosesson

  • nar. 1.8.1944 (76 let)
    Söderort, Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Lilla Jönssonligan på kollo
2002 K-G i nöd och lust
1999 Noll tolerans
1996 Juloratoriet
1995 Tag ditt liv
1994 Händerna
1992 Den femtonde hövdingen
1990 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Spänn mig för karlavagnen (TV film)
1989 S/Y Glädjen
1988 Sommarens tolv månader (TV film)
1984 Vargen (TV film)
1983 Jacob smitaren

TV seriály

2020 Máme to! (TV seriál)
Be Careful What You Wish For (E06)
Elmer (E05)
Boom Boom (E04)
další epizody (6)
Sjölyckan (TV seriál)
Förlossningen (S02E08)
Klara & Rille 3.0 (S02E07)
Delad glädje är dubbel glädje (S02E06)
další epizody (8)
2018 Sjölyckan (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2003 Bank für alle (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
Första kärleken (TV seriál)
1988 Som man ropar (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)
Röd snö (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Dokumentární

1982 Målaren
1976 Musikfilmen

Host

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky