foto

David Attwood

  • nar. 28.8.1952 (67 let)
    Sheffield, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Blood and Oil (TV film)
2007 Stuart: Život pozpátku (TV film)
2003 Na tenkém ledě (TV film)
2002 Fidel (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
2000 Summer in the Suburbs (TV film)
1998 Zásah do srdce (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
1995 Saigon Baby
1992 Wild West

TV seriály

2005 Až na konec světa (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)