foto

Utas

  • nar. 1.5.1946 (75 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Reya
1979 Znova do zbraně

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
1974 Engeln (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky