foto

Richard Clothier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fantastická zvířata a kde je najít
2014 King Lear (divadelní záznam)
2003 In Search of the Brontës (TV film)
1997 So This Is Romance?

TV seriály

2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Anonymous (S03E07)
2008 Město neřesti (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace