foto

Henrik Knutsson

  • nar. 11.3.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
2009 Muži, kteří nenávidí ženy

TV seriály

2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt novináře (S05E05)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Virussmitta (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky