foto

Veronica Dahlström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2014 Tillbaka till Bromma
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
2002 Setkání

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2012 Kontoret (TV seriál)
2009 Familjen Babajou (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Hauptbyrån (E02)
De drabbade (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1998 Dolly & Dolly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky