foto

Julie Gonzalo

  • nar. 9.9.1981 (37 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Narodila se 9. září 1981 v Buenos Aires v Argentině ve znamení panny. Mluví hodně dobře španělsky a anglicky. Měří 173 cm. Je oblíbená i ve své rodné zemi, nejen v Americe. Přestěhovala se i se svou rodinou do Miami Brach, když jí bylo 8 let. Začala svou kariéru herečky coby modelka. Vystudovala herectví. Po studiu se vydala do Los Angeles, aby budovala svou kariéru. A to se jí velmi daří.

Mezi její nejznámější filmy patří MODERNÍ POPELKA (2004) , MEZI NÁMI DĚVČATY (2003), kde si zahrála spolu s Chadem Michaelem Murrayem. Dále se pak objevila i ve filmech LÁSKA NA INZERÁT (2005) a VÁNOCE NARUBY (2004). Julie nehraje pouze ve filmech, cizí jí nejsou ani seriály, v kterých se také objevuje. Mezi nejznámější patří seriál VERONICA MARS (2004). Její zatím nejnovější seriál se jmenuje ELI STONE (2008). Nejúspěšnějším rokem pro ni byl rok 2004, kdy vyšlo na povrch nejvíc filmů a seriálů s Julii Gonzalo.

Kamca_

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flip That Romance (TV film)
2018 How to Pick Your Second Husband First
The Sweetest Heart (TV film)
2017 Alex & The List
Falling for Vermont (TV film)
2016 Another Time
Pumpkin Pie Wars (TV film)
2015 Lekce života
Ur in Analysis (TV film)
2014 Veronica Marsová
2013 Vamp U
2011 Vánoce pro psa
2010 Day One (TV film)
2007 Cherry Crush
News, The (TV film)
Pořádná rána
Saving Angelo
2005 Láska na inzerát
2004 Moderní Popelka
Vybíjená
Vánoce naruby
2003 Exit 9 (TV film)
Mezi námi děvčaty
Special
2002 Chodím s Lucy

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
High School Poppycock (S03E15)
2014 Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (15)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (15)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná seznamka (S09E10)
2010 Nikita (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Na nože (S02E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Neamerické grafitti (S03E16)
další epizody (6)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
další epizody (5)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pád z výšky (S01E02)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace