foto

Marta Oldenburg

  • nar. 12.1.1962 (59 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bimbo Bambino
2017 Vilken jävla cirkus
2011 Jízdenka do Antibes
2006 Svalan, katten, rosen, döden
2002 Kommer du med mig då
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
1995 Sjukan (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky