foto

Alejandra Gutierrez

  • nar. 20.6.1979 (38 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Horrorween
2007 Never Down
Policajti z Rena
2006 Bezva vejška
2004 Carlitino tajemství
Latin Dragon
2001 Smokin' Stogies

TV seriály

2006 Happy Hour (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

TV pořady

2000 The Cindy Margolis Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace