foto

Cheyenne Rushing

  • nar. 28.4.1981 (39 let)
    Temple, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Immortally Yours
2008 Ten život je tvůj (TV film)
2006 Iron Man, The
Ray of Sunshine
The Stoning
Tristan a Isolda
2005 Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
2004 Den po zítřku (TV film)
2003 Pohádka mého života (TV film)
Traum(a)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
2000 Jdi za svým srdcem
1999 Kluci nepláčou

TV seriály

2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Musikalisches Opfer (S05E18)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Začarovaný případ (E03)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky