foto

Spiro Skentzos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
The Dragon (S06E19)
We Fall (S06E11)
2017 Arrow (TV seriál)
Deathstroke Returns (S06E05)
2013 Grimm (TV seriál)
Endangered (S02E19)
2012 Grimm (TV seriál)
Over My Dead Body (S02E06)
Organ Grinder (S01E10)
2002 George Lopez (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace