foto

Martin Vačkář

  • nar. 2.2.1947 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Don Gio
1962 Vánice
1961 Kde alibi nestačí
Tereza
1960 Žalobníci
1959 Zpívající pudřenka

TV seriály

2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)

Dokumentární

2015 LSD made in ČSSR (TV film)
2012 Věra 68

TV pořady

2000 Hogo Fogo (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)

Scénografická filmografie

TV seriály

2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Švýcarský řez (S02E08)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
Miluj bližního svého (S02E04)
Legionář (S02E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace