foto

Esin Karakaya

  • nar. 4.2.1968 (53 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bozdur Bozdur Harca (TV film)
1993 Amerikalı
Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV film)
1979 Derya Gülü
1975 Duyun Beni
Hanende Melek (TV film)
Kara Çarşaflı Gelin
1974 Bedrana
1973 Oh Olsun
Rabia: İlk Kadın Evliya

TV seriály

2019 Çarpisma (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2017 Aşk-ı Roman (TV seriál)
2014 Elif (TV seriál)
2009 Melekler korusun (TV seriál)
2008 Gazi (TV seriál)
Sevgili Düşmanım (TV seriál)
1997 Baskül Ailesi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky