foto

Douglas Aarniokoski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D
2011 Svět po zániku
2008 Zvířecí instinkty
2006 Safe Side, The
2000 Highlander: Zúčtování

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Bring It On (S01E19)
The Fall (S01E13)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Oxbow (E09)
Všemocný (TV seriál)
Finale: Part Two!! (E22)
2015 Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Strana 44 (E04)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
Ospalá díra (TV seriál)
Procitnutí (S02E17)
Vertala (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Zlomený šíp (S03E19)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Opus magnum (S02E10)
A propast ho pohltí... (S02E06)
Krysař (S02E04)
Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace