foto

Douglas Aarniokoski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D
2011 Svět po zániku
2008 Zvířecí instinkty
2006 Safe Side, The
2000 Highlander: Zúčtování

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Bring It On (E19)
The Fall (E13)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Oxbow (E09)
2015 Arrow (TV seriál)
Zlomený šíp (S03E19)
Limitless (TV seriál)
Side Effects May Include... (E06)
Page 44 (E04)
Ospalá díra (TV seriál)
Procitnutí (S02E17)
Vertala (S02E14)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
2014 Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
Ospalá díra (TV seriál)
Opus magnum (S02E10)
A propast ho pohltí... (S02E06)
Krysař (S02E04)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace