foto

Douglas Aarniokoski

  • nar. 25.9.1965 (54 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D
2011 Svět po zániku
2008 Zvířecí instinkty
2006 The Safe Side: Internet Safety
2000 Highlander: Zúčtování

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Nepenthe (S01E07)
Charmed (TV seriál)
Curse Words (S02E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fog of War (S10E14)
2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Through the Valley of Shadows (S02E12)
The Sounds of Thunder (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bratrský spor (S09E14)
2018 Instinct (TV seriál)
Bye Bye Birdie (S01E10)
Owned (S01E07)
Wild Game (S01E02)
Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Brightest Star (S01E03)
Salvation (TV seriál)
Ztratili jsme Bílý dům (S02E05)
Timeless (TV seriál)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Léthé (S01E06)
Bull (TV seriál)
Bring It On (S01E19)
The Fall (S01E13)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Oxbow (E09)
Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
2015 Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Strana 44 (E04)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
Ospalá díra (TV seriál)
Procitnutí (S02E17)
Vertala (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Zlomený šíp (S03E19)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Opus magnum (S02E10)
A propast ho pohltí... (S02E06)
Krysař (S02E04)
Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rabid (S09E18)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Route 66 (S09E05)
Nanny Dearest (S08E21)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Fallen (S08E07)
Divining Rod (S07E21)
Snake Eyes (S07E13)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mučitel (S06E22)
Třináctý krok (S06E13)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Nurse 3D
1993 Puppet Master 4

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky