foto

Burak Tamdoğan

  • nar. 1971
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bizim İçin Şampiyon
2017 Şansımı Seveyim
2012 Geriye kalan
2009 Ayakta kal - Gib nicht auf!
2008 Sıcak
2006 Beynelmilel

TV seriály

2020 Ramo (TV seriál)
Hercai (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
2019 Hercai (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Elimi Bırakma (TV seriál)
Episode 43 (S01E43)
Episode 42 (S01E42)
Episode 41 (S01E41)
další epizody (20)
2018 Elimi Bırakma (TV seriál)
Episode 23 (S01E23)
Episode 22 (S01E22)
Episode 21 (S01E21)
další epizody (23)
Mehmed: Bir Cihan Fatihi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Bu Şehre Veda (E20)
Ali Derin Düğün (E19)
Arkandayız (E18)
další epizody (20)
2016 Göç Zamanı (TV seriál)
Rengarenk (TV seriál)
2015 Analar ve Anneler (TV seriál)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
2013 En Uzun Yüzyıl (TV seriál)
2012 6 Mantı (TV seriál)
Göç (TV seriál)
2009 Geniş Aile (TV seriál)
Hanımın Çiftliği (TV seriál)
Nefes (TV seriál)
2008 Elif (TV seriál)
Kollama (TV seriál)
Küçük Kadınlar (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
Kara Yılan (TV seriál)
Mahşer: Nabucco'nun Zehri (TV seriál)
Parmaklıklar Ardında (TV seriál)
2006 Adak (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Erkek Tarafı (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
2000 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
1993 Ferhunde Hanımlar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky