foto

Jiří Hanák

  • nar. 1936
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Le dîner
2006 Uzavřená společnost (studentský film)
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Jakub
1973 Klec (TV film)
1959 Život pro Jana Kašpara

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Travis (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace