foto

Jiří Hanák

  • nar. 1936
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Le dîner
2006 Uzavřená společnost (studentský film)
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Jakub
1973 Klec (TV film)
1959 Život pro Jana Kašpara

TV seriály

2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Travis (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace