foto

Genea Charpentier

  • nar. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 All Yours (TV film)
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
Dny a noci s nepřítelem (TV film)
2013 Dangerous Intuition (TV film)
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2011 Unesený detektiv (TV film)

TV seriály

2019 When Calls the Heart (TV seriál)
Phone Rings and Heartstrings (S06E01)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
Excess Animus (S03E07)
History Ends (S03E06)
další epizody (7)
When Calls the Heart (TV seriál)
In My Dreams (S05E09)
Love and Marriage (S05E06)
My Heart Is Yours (S05E05)
další epizody (5)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Solitary (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace