foto

Jon Pollack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 How to Train Your Dragon: Snoggletog Log
Jak vycvičit draka: Návrat (TV film)
2010 Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Finale Part 1 (S11E17)
2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Last Christmas (S11E09)
SuperShowerBabyBowl (S10E15)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Kids These Days (S10E08)
Kiss and Tell (S10E02)
Mother! (S09E20)
další epizody (4)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy (S09E05)
The Graduates (S08E22)
Láska je mocná čarodějka (S08E12)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
Poprask ve vlaku (S07E21)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
2013 Go On (TV seriál)
Urn-ed Run (E22)
Matchup Problems (E20)
Comeback Player of the Year (E14)
2012 Go On (TV seriál)
Any Given Birthday (E07)
Up All Night (TV seriál)
The Proposals (S01E24)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Investigativní žurnalistika (S01E13)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do statistiky (S01E07)
Úvod do teorie filmu (S01E03)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Očkování proti chřipce (S03E08)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zelený mužík (S02E05)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
2002 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Maminko, kde jsi? (S06E13)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Na Manhattanu padá strom (S06E02)
Výstřel ve tmě 2. část (S05E23)
Jízda metrem (S05E16)
další epizody (4)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sběrači kostí (S05E04)
Nesnadná jízda (S04E19)
Příběh dvou sester (S04E13)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Interní třenice (S04E03)
Kutil Tim (TV seriál)
Vážná příhoda s kolenem (S08E15)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Musíme si pomáhat (S08E10)
Taylor na to má (S08E04)
1997 Soul Man (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Výstřel ve tmě 2. část (S05E23)
Výstřel ve tmě 1. část (S05E22)
Láska bratrská (S05E21)
další epizody (13)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (24)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (12)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Perfektní pár (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky