foto

Danny Zuker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Can't Elope (S10E20)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Kids These Days (S10E08)
Torn Between Two Lovers (S10E04)
The Escape (S09E21)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten Years Later (S09E06)
Alone Time (S08E21)
Těžká je hlava... (S08E14)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Oběti a objetí (S08E03)
Bouřka (S07E14)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den, kdy Alex odjela na vysokou (S07E02)
Den, kdy na nás sáhla smrt (S06E11)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dlouhé líbánky (S06E01)
Austrálie (S05E20)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Výpomoc (S05E06)
Když srdce poručí (S04E15)
Oslava s překvapením (S04E12)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Šmik (S04E03)
Přestupný den (S03E17)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Požár (S03E08)
Phil na laně (S03E03)
Na shledanou na podzim (S02E23)
další epizody (4)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Mannyho narozeniny (S02E08)
Cizinci na běžeckém pásu (S02E04)
Trenérská lavička (S01E20)
další epizody (4)
2009 Surviving Suburbia (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
En Garde (S01E07)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
2004 Men's Room, The (TV seriál)
2003 Svádění (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1995 Roseanne (TV seriál)
Rear Window (S07E13)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)

TV pořady

1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky