foto

Vali Chandrasekaran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Blasts from the Past (S10E12)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Good Grief (S10E05)
Daddy Issues (S09E18)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Brushes with Celebrity (S09E08)
Principál Keifth (S08E10)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Takový normální den (S08E02)
Mejdan se vším všudy (S07E18)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Já jsem tady pán (S07E06)
Patriot Games (S06E22)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 Mixology (TV seriál)
Tom & Maya Part II (E06)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Murphy Brown Lied to Us (S06E18)
Standards and Practices (S06E11)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
I Heart Connecticut (S05E19)
It's Never Too Late for Now (S05E15)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Větrné mlýny (S04E18)
Zimní šílenství (S04E11)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Monstrum (S04E23)
Earl vychovatelem (S04E14)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
U soudu (S02E23)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kauce za Joy (S02E02)
Earl Únoscem (S01E20)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Kancl (TV seriál)
Slavnost Indů (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace