foto

Hugo Cortina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Haversham Hall (TV film)
2003 Strýček Nino

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Wild (S10E17)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Spanks for the Memories (S09E15)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Lake Life (S09E01)
Hledá se Fizbo (S08E15)
Serža a Kvítek (S08E11)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tajný spolek (S08E08)
Bouřka (S07E14)
Sbohem, rodné hnízdo (S07E11)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Grill, Interrupted (S06E19)
Den, kdy na nás sáhla smrt (S06E11)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fantomové opery (S04E14)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zahradní výprodej (S04E06)
Plný dům hrůzy (S04E05)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
A.K.A. (S01E18)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se ožení (S02E15)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
další epizody (9)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Trosečník 2/2 (S07E01)
Trosečník 1/2 (S06E24)
Vzpoura (S06E23)
další epizody (11)
2000 JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
další epizody (19)
1999 JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Mimořádná událost (S05E10)
Urážlivé výroky (S05E09)
další epizody (23)
1998 JAG (TV seriál)
Rolničky (S04E11)
Černá stíhačka (S04E10)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
další epizody (24)
1997 JAG (TV seriál)
Ženský instinkt (S03E11)
Lid versus Rabb (S03E10)
Havárie (S03E09)
další epizody (26)
1996 JAG (TV seriál)
Posádka mrtvých (S01E21)
Ares (S01E20)
Zajatec (S01E19)
další epizody (12)
1995 JAG (TV seriál)
Výcvikový tábor (S01E09)
Simitar (S01E08)
Válečný pláč (S01E06)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
V cizí zemi (S07E23)
2001 JAG (TV seriál)
Lásko, venku je zima (S06E11)
2000 JAG (TV seriál)
Zóna seskoku (S05E20)
1999 JAG (TV seriál)
Rychlá spravedlnost (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace