foto

Elaine Ko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Snapped (S11E02)
The Wild (S10E17)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
A Sketchy Area (S10E03)
Wine Weekend (S09E16)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Lake Life (S09E01)
Pět minut (S08E18)
Basketbal (S08E16)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Příběh tří měst (S08E01)
Dvojklik (S07E22)
Zoufalý manžílek (S07E13)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Mešuge (S07E04)
American Skyper (S06E24)
Closet? You'll Love It! (S06E17)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Marco Polo (S06E04)
Austrálie (S05E20)
Pod tlakem (S05E12)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Farmářské gule (S05E04)
Budoucnost rodu Dunphyů (S04E19)
Zlaté časy s vlasy (S04E16)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Plný dům hrůzy (S04E05)
Živý obraz (S03E23)
Tahle země není pro panny (S03E16)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tvrdý náraz (S03E05)
Oslava s princeznou (S02E15)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Whanex? (S10E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky