foto

Leeteuk

  • nar. 1.7.1983 (37 let)
    Městská čtvrť Eunpyeong, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2018 Kwinka meikeo (TV seriál)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2005 Nonseutob 6 (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)

Dokumentární

2015 2015 드림 콘서트
에스엠타운 더 스테이지
2013 Syupeosyo 4 3D
2012 Aiem
2011 Syoopeosyo 3 3D

Host

TV pořady

2019 언더나인틴 (TV pořad)
2018 Syupeo TV (TV pořad)
뜻밖의 Q (TV pořad)
인체탐험대 (TV pořad)
2017 Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
싱데렐라 (TV pořad)
원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
프로듀스 101 시즌 2 (TV pořad)
2016 Baeteul teulib (TV pořad)
Miun uri saekki (TV pořad)
Seutasyo 360 (TV pořad) - mod.
사장님이 보고있다 (TV pořad)
2014 THE 프렌즈 (TV pořad)
별바라기 (TV pořad)
어송포유 3 (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
정글의 법칙 (TV pořad)
2009 Kangsimjang (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
헬로 베이비 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
슈퍼주니어의 기막힌 이야기 (TV pořad)
아이돌 군단의 떴다! 그녀 (TV pořad)
우리 결혼했어요 (TV pořad)
2007 놀라운 대회 스타킹 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky