foto

Kyu-hyung Lee

  • nar. 29.11.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Diba
Seutella
2019 Baesimwondeul
Jeungin
Romang
2016 Bongi kimseondal
2015 Sarangedo jeojakkwoni issnayo
Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Manyeo
Naui dogjaeja
Plačící muž
2013 Čtenář tváří
2009 Kimssi pyoryugi

TV seriály

2020 Ahoj, mami, zatím! (TV seriál)
Okvětní lístky opadají, ale květina žije dál (E16)
Můj život zítra (E15)
Není to tvoje chyba (E14)
další epizody (16)
Bimileui seob (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 5 (S02E05)
2019 Euisayohan (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Žít (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (13)
Seulgiroun gambbangseanghal (TV seriál)
2016 Hwarang (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 모두의 연애 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky