foto

Patrick Ligardes

  • nar. 24.5.1962 (58 let)
    La Romieu, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Číslo jedna
2016 150 miligramů
2013 Lulu sama sebou
Turf
2012 Den vran
The ABCs of Death
2010 Angèle a Tony
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
2007 Hitman
Hranice smrti
2006 Úplně mimo
2005 Brice de Nice
Krtek
Vůně dámy v černém
2004 Princezna z Malabaru
2003 Bison (et sa voisine Dorine), Le
Záhada žlutého pokoje
2002 Au suivant!
Le grand soir
Nový Jean-Claude
2001 Origine contrôlée
2000 André úžasný
BTK - Born to Kast
1999 Le créateur
1998 Dieu seul me voit
Serial Lover: Vraždí z lásky
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
Bernie
Des nouvelles du bon Dieu
Falešný hrdina

TV seriály

2020 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Il n’y a pas de grenouille qui ne trouve son crapaud - Partie 1 (S08E07)
2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Manipulations (S02E01)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
1999 La crim' (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky