foto

Angelina Estrada

  • nar. 28.2.1932
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 5.8.2005 (73 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Luminarias
Princess and the Barrio Boy, The (TV film)
1999 V dobrém i zlém (TV film)
1996 Big Squeeze, The
1995 Moje rodina
Zooman (TV film)
1994 One Woman's Courage (TV film)
Pětiboj
Čas rozhodnutí
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra
Nenarozený
Oheň lásky
1990 Cena štěstí (TV film)
Duch
Joshuovo srdce (TV film)
1989 Jigsaw Murders, The
1981 Tmavohnědá kopie
1979 The Best Place to Be (TV film)
1978 Stoupat jak dým

TV seriály

1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace