foto

Sohee

  • nar. 27.6.1992 (26 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anowa hoiga
2017 Rieol
Singgeul raideo
2016 Vlak do Pusanu
2015 Sseshibong
2013 Miseuteo Ko
2010 Laseuteu gatpadeo
2008 Ddeugeoun geosi joha

TV seriály

2018 Riteon (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
2015 Hateu too hateu (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Jugan aidol (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Syo! eumak jungsim (TV pořad) - mod.
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace