foto

Sohee

  • nar. 27.6.1992 (28 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Memorijeu
2018 Anowa hoiga
2017 Rieol
Singgeul raideo
2016 Vlak do Pusanu
2015 Sseshibong
2013 Miseuteo Ko
2010 Laseuteu gatpadeo
2008 Ddeugeoun geosi joha

TV seriály

2020 Missing: Geudeuli itseodda (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2019 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2018 Riteon (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Hateu too hateu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Jugan aidol (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Syo! eumak jungsim (TV pořad) - mod.
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky