foto

Stanley Dyrector

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High and Outside
Let Them Die Like Lovers
The Gliksmans
1997 Ghosts
1964 Moonshine Mountain
Two Thousand Maniacs!
1961 Sniper's Ridge
1958 Dragstrip Riot

TV seriály

1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace