foto

Lita Ford

  • nar. 19.9.1958 (62 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pozdrav z cesty do pekla

Dokumentární

2021 Rock Camp
2019 Blood, Frets & Tears
Suzi Q
The Rainbow
2018 To nejlepší z 80. let (TV seriál)
2014 The Joy of the Guitar Riff (TV film)

Hudební videoklipy

2003 Lita Ford: The Complete Video Collection (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Camino del diablo, El

Dokumentární

2004 Edgeplay: A Film About The Runaways

Hudební videoklipy

2003 Lita Ford: The Complete Video Collection (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky