foto

Christopher Cordell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hacker
2015 Night Cries
Only I...
2013 Cas & Dylan
Kick-Ass 2
2010 Gangster Exchange
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2007 Tohle krásné město
Zvíře
2006 Heartstopper
Kalné vody
Living Death
The Last Sect
2004 The Last Hit
2001 Ponorka v ohrožení (TV film)
1996 Droga štěstí
1993 Poslední úkol (TV film)

TV seriály

2017 Bad Blood (TV seriál)
2016 Dark Matter (TV seriál)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
2012 Kurýr (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
2007 Dresden (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace